skip to Main Content
06 43635089 info@bosnjak.nl

Er zijn lessen in religieus onderwijs en Bosnische taal in ons pand voor alle leeftijden! In het pand van IKC Bosnjak Arnhem worden op zaterdag godsdienstlessen gegeven voor volwassenen en op zondag voor jongeren. Naast mekteb-lessen volgen kinderen ook Bosnische taallessen. Vanwege de grote belangstelling van onze ouders en hun kinderen heeft onze gemeente in 2019 vier werkgroepen en klassen opgericht, gesorteerd op leeftijd en volgens de kennis van de leerlingen.

  • Op zondag beginnen we om 10.00 uur voor de jongsten tot het middaggebed wanneer de lessen eindigen.
  • Andere leeftijden beginnen om 10.30 uur en duren ook tot het middaggebed.
  • Vanaf 2020 zijn we begonnen met aanvullende lessen godsdienstonderwijs op zaterdag, van het middaggebed tot het avondgebed. Ouders die meer aandacht willen besteden aan hun kinderen voor betere resultaten, kunnen hun eigen tijd aanvragen tussen het middag en avondgebed !!

Kinderen leren de Bosnische taal door middel van verhalen en foto’s en met gezamenlijke lunches en gezelligheid. Diverse activiteiten worden voorbereid door de docent! Als onderdeel van religieus onderwijs worden kinderen verdeeld naar leeftijd en kennis. Ze leren Ilmihal (informatieboekje over het geloof), Sufaru (Arabisch lezen en schrijven) en het reciteren van de Edele Koran. Wil je ook je kind inschrijven, bel ons dan of stuur een e-mail naar info@bosnjak.nl met alle overige informatie.

Back To Top