skip to Main Content
06 43635089 info@bosnjak.nl

Alle leden van IKC Bosnjak Arnhem hebben recht op een gratis service van onze imam en ons pand voor het uitvoeren van de uitvaart / Tevhid! Onze imam plant in samenspraak met het bestuur en de familie alle religieuze daden op verzoek van de partnerfamilie.

IKC Bosnjak biedt haar leden ook een overlijdensrisicoverzekering aan bij twee organisaties: Dijanet en Milli Gorus (Stichting Yeni Cinar)
Deze twee organisaties, als u bij hen verzekerd bent, vergoeden alle uitvaart- en transportkosten in Nederland en in de landen van herkomst! U kunt een verzoek indienen bij ons op het IKC Bosnjak Arnhem, of per e-mail naar info@bosnjak.nl.

Hoe doe je dat via e-mail?
Kies allereerst een van de genoemde organisaties. Print dan de pdf-link van het verzoek uit, die u moet invullen, scannen en per e-mail kunt sturen naar info@bosnjak.nl
Stichting Dianet heeft drie verschillende formulieren, dus het is belangrijk dat u de juiste invult! Hoe ouder je bent, hoe hoger de kosten.
Voor alle aanvullende informatie of vragen kunt u bij ons langskomen of contact met ons opnemen via het e-mailadres info@bosnjak.nl.

LET OP: om onze Uitvaartsdienst te gebruiken, moet je minimaal drie jaar lid zijn van onze vereniging. Anders moet u het lidmaatschapsgeld van drie jaar terug betalen!

Back To Top